Titreyengöl'de motorlu paraşüt uçuşları başladı

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Titreyengöl'de motorlu paraşüt uçuşları başladı. Motorlu paraşütçüler havada 30 dakika kalarak...

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Titreyengöl'de motorlu paraşüt uçuşları başladı.

Motorlu paraşütçüler havada 30 dakika kalarak Titreyengöl'ün havadan görülmesini sağlıyor. Titreyengöl'de motorlu paraşüt uçuşlarına Alman ve İskandinav turistler ilgi gösteriyor.

Titreyengöl'de başlayan motorlu paraşüt uçuşları, 4. Uluslararası Manavgat Oryantiring Yarışları'na gelen Kuzey Avrupalı sporcular için renkli sahneler oluşturdu. İskandinav turistler, plajda dinlenirken üzerlerinden geçen motorlu paraşütü cep telefonu ile kaydetti.

Reklam
Reklam

Side'de yerleşik yaşayan Hollandalı motorlu paraşüt uzmanı David Zedler, 2011 yılı içinde 48 paraşüt uçuşu yaptığını kaydetti. Zedler, 9 yıldır Hollanda Lahey, 5 yıldır da Manavgat Side'de motorlu paraşüt uçuşu gerçekleştirdiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz