Tiyatro gelirini depremzedelere bağışladı

Tiyatro Şen Ay’ın sahibi Onur Şenay, İzmir Atatürk Kültür Merkezi'nde sahneledikleri ‘Aşk Kokusu’ adlı oyundan...

Tiyatro Şen Ay’ın sahibi Onur Şenay, İzmir Atatürk Kültür Merkezi'nde sahneledikleri ‘Aşk Kokusu’ adlı oyundan elde edilen 10 bin lirayı depremzedelere dağıtmak için Van’a geldi. Çadırkentte kalan depremzedelere zarf içinde para dağıtan Şenay, çocuklara tiyatro hakkında bilgi verdi.
Van’da meydana gelen 7.2 ve 5.6 şiddetindeki depremin ardından birçok siyasetçi, iş adamı, sanatçı, tiyatrocu bölgeyi hem görmek hem de yardım etmek için Van ve Erçiş’i ziyaret etti. Dün kızı Yağmur Şoray’la birlikte Van’a gelen Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray’dan sonra bugün Tiyatro Şen Ay’ın sahibi Onur Şenay ve Çınar Ajans’ın sahibi Nebahat Karabacak depremzedelere yardım etmek için Van’a geldi. Et ve Balık Kurumu'nun bahçesinde kurulan Çadırkentte gelen Şenay yaptığı açıklamada sahneledikleri bir oyundan elde edilen parayı depremzedelere dağıtmak için geldiklerini söyledi. 26-27 Kasım’da İzmir Atatürk Kültür Merkezi'nde 'Aşk Kokusu' oyununu sahneledik. Oyundan elde edilen 10 bin lirayı depremzedelere dağıtmak için buraya geldik. Buraya gelirken buradaki oyuncuları ve küçük kardeşlerimizle bir araya gelip onların morallerini düzeltmeyi düşündük. Ayrıca elimizden ne geliyor diye bakacağız? Ellimizden geldiği kadar burada kalanlara yardımcı olacağız." dedi.
Çınar Ajans sahibi Nebahat Karabacak ise sahnelenen tiyatrodan elde edilen paraların zarf içerisinde çadırkentte kalan vatandaşlara vereceklerini söyledi. Açıklamadan sonra çadırkentte kalan küçük tiyatrocu çocukların sahnelediği bir oyunu izleyen Oyuncu Onur Şenay, çocuklara tiyatro hakkında bazı bilgiler vererek, onlara çikolata dağıttı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz