Tiyatro Öğrencileri Sertifika Aldı

Alanya Belediyesi Özel Güzel Sanatlar Akademisi Belediye Konservatuarı Tiyatro-Oyunculuk Bölümü'nde 2012-2013 öğretim yılında eğitim alan...

Alanya Belediyesi Özel Güzel Sanatlar Akademisi Belediye Konservatuarı Tiyatro-Oyunculuk Bölümü'nde 2012-2013 öğretim yılında eğitim alan 13 öğrenci törenle sertifikalarını aldı.

Alanya Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen sertifika törenine Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Konservatuar Müdürü Abdullah Karaoğlu, Belediye Kültür Müdürü Nimet Hacıkura, Kurtlar Vadisi dizisinde 'Başbakan' rolünde görev alan Ankara Devlet Tiyatroları oyuncusu ve Rejisörü Murat Atak, eğitmenler ile öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Açılış konuşmasını yapan Atak, sertifika alan öğrencileri tebrik etti. Atak, tiyatro kültürü ile Alanya’yı tanıştırdığı için Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu’na da teşekkür etti. Başkan Sipahioğlu'da amaçlarının buradan mezun olan öğrencilerin otellerde ve animasyonlarda görev almasını sağlamak olduğunu söyledi. Böylece burada görev yapan buöğrencilerin Türk kültürünü turistlere tanıtacağını vurgulayan Sipahioğlu, "İnanıyorumki bizim kültür ve değerlerimizi canı yürekten yansıtacaklardır. Amfi tiyatromuzda her zaman hizmetinizde olacaktır. İnşaatı devam eden amfi tiyatromuzu yakın zamanda bitirmeye planlıyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: