Tiyatro Sahnesinde De Mesleklerinden Kopamadılar

Edirne'de sosyal sorumluluk projesi kapsamında sahnelenen tiyatro oyununda İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 2 polis memuru da rol aldı.

Edirne'de sosyal sorumluluk projesi kapsamında sahnelenen tiyatro oyununda İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 2 polis memuru da rol aldı.

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Edirne Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü tiyatro oyuncuları işbirliğinde hazırlanan "Çınar Polis Merkezi" adlı oyun sahnelendi.

Edirne Halk Eğitim Merkezi'nde sergilenen oyunda, İçişleri Bakanlığı'nın, geçmişte suça karışmış kişileri topluma kazandırmak için geçici kamu görevlisi olarak yerleştirdiği "Çınar Polis Karakolu'nda" gelişen olaylar anlatıldı.

Reklam
Reklam

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görevli komiser Hüseyin Ekeroğlu ile polis memuru Cüneyt Çelebi'nin de rol aldığı iki perdelik komedi oyununu, Edirne Valisi Hasan Duruer ve Emniyet Müdürü Cemil Ceylan ile çok sayıda davetli izledi.

-İlk kez sahneye çıktılar-

Hüseyin Ekeroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tiyatro oyunu için yaklaşık 2 ay çalıştıklarını söyledi.

Ekeroğlu, ilk kez sahneye çıkmalarına rağmen, mesleklerini oynamaları nedeniyle çok zorlanmadıklarını ifade etti.

Cüneyt Çelebi de tiyatro oyununun, geçen yıl uygulamaya konulan "Risk Altındaki Çocukları Koruma" projesi kapsamında sergilendiğini belirtti.

Çelebi, toplumda farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini kaydetti.

Muhabir: Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: