Tiyatro Sanatçısı Erol Günaydın'ın Vefatı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tiyatro sanatçısı Erol Günaydın'ın vefatı dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Sanat dünyamızda eksikliği her...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tiyatro sanatçısı Erol Günaydın'ın vefatı dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Sanat dünyamızda eksikliği her zaman hissedilecek saygın bir sanatçımız olan Erol Günaydın, daima sevgi ve takdirle hatırlanacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tiyatro sanatçısı Erol Günaydın'ın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tiyatro ve sinema sanatçısı Erol Günaydın'ın vefatını teessürle öğrendiğini belirten Gül, "Canlandırdığı ve seslendirdiği karakterlerle her yaştan sanatseverin beğenisini kazanan usta oyuncu Erol Günaydın, başarılı sanat hayatı ve kişiliğiyle kendisinden sonraki nesillere de örnek olmuştur" dedi.

Reklam
Reklam

Sanat dünyasında eksikliği her zaman hissedilecek saygın bir sanatçı olan Erol Günaydın'ın daima sevgi ve takdirle hatırlanacağını ifade eden Gül, Türk tiyatrosunun çınarlarından Erol Günaydın'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyasına başsağlığı dilediğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz