'tiyatro Tiyatro Dedikleri' Beğeni İle İzlendi

Salihli İlköğretim Okulu Tiyatro Kulübünün sahnelediği " Tiyatro Tiyatro Dedikleri "isimli oyun alkışlarla ödüllendirildi.

Salihli İlköğretim Okulu Tiyatro Kulübünün sahnelediği " Tiyatro Tiyatro Dedikleri "isimli oyun alkışlarla ödüllendirildi.

Olga Gülerci' nin yazdığı Nilgün Ersöz Tümer' in uyarlayarak yönettiği oyun seyircilerden tam not aldı. İsmail Dümbüllü' den günümüze tiyatrocuların fotoğraflarının yer aldığı sinevizyon gösterisi ile başlayan " Tiyatro Tiyatro Dedikleri " bir tiyatro sahnesinin, sahne arkasını seyircilere taşıdı. Oyunun yönetmeni, Drama Eğitmeni Nilgün Ersöz Tümer " Yaratıcı Drama çalışmaları ile başlayan süreç Tiyatro Tiyatro Dedikleri isimli oyunumuzun sahneye taşınması ile sona erdi. Öğrencilerimiz tiyatro kulübünde Y.Drama ve tiyatro ile tanışıyorlar. Yaşamlarına farklı bir pencere açmak kazanımlarımız arasında. Öğrencilerimizin çalışmaları seyircilerin alkışları ile taçlandı. Öğrencilerimize ve destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi. " Tiyatro Tiyatro Dedikleri " isimli oyunda İrem Naz Yıldırım, Ufuk Osmanlı, Nihal Kurt, Halime Nur Bacak, Aleyna Yeşilkavak, Seray Sarımustafa, Çağla Sıla Nergiz, Hande Dilman, Selçuk Altınok, Burcu Gür, Yunus Can Erbay, Eren Karataş, Şevval Gür, Aysima İlhan, Işınsu Çeker, Mehmet Sapmaz ve Ece Keskiner rol aldılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: