Tiyatrocular Salihli'ye Döndü

Salihli Belediyesi Şehir Tiyatrosu (SBŞT) oyuncuları, 1. Uluslararası Antalya Çocuk Tiyatroları Şenliği ve Menemen...

Salihli Belediyesi Şehir Tiyatrosu (SBŞT) oyuncuları, 1. Uluslararası Antalya Çocuk Tiyatroları Şenliği ve Menemen Belediyesi 4. İnadına Tiyatro Festivali ile 28. Uluslararası Amatör Tiyatro Festivalleri'nden başarıyla döndü.

Salihli Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları "Soytarılar Okulu" adlı çocuk oyunuyla katıldığı festival ve şenliklerde de toplamda yaklaşık 2 bin minik seyirciye ulaştı. Başarılı bir turne geçirdiklerini belirten Genel Sanat Yönetmen Alpay Erdoğmuş öncelikle Salihli Belediyesi şehir Tiyatrosu ekibini festival ve şenliklere davet eden belediyelere teşekkür etti. Erdoğmuş ayrıca daha birçok festivalden de davet alan SBŞT önümüzdeki yıl da "Soytarılar Okulu" adlı oyuna devam edeceklerini ve yakın çevredeki il, ilçe ve beldelerde de bu oyunu sahneleyeceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: