Tiyatrocuların bavulundan çıkan kılıç, polisi şaşırttı

1 Mayıs kutlamaları için Taksim Meydanı’nda yürüyen tiyatro grubu, polis tarafından didik didik arandı. Bir...

1 Mayıs kutlamaları için Taksim Meydanı’nda yürüyen tiyatro grubu, polis tarafından didik didik arandı. Bir bavuldan çıkan kılıç, polisi şaşırttı.

Taksim’deki 1 Mayıs kutlamaları için Ankara’dan gelen tiyatro grubu, Cumhuriyet Caddesi üzerinde oluşturulan arama noktasına geldi. Ellerindeki valizlerle alana girmek isteyen tiyatrocuları polis ekipleri bir süre bekletti. Valizleri açan polis, başta makyaj malzemeleri ve kostümler olmak üzere tüm malzemeleri dikkatlice inceledi. Bu arada, bir valizden kılıç ve benzeri malzemeler çıktı. Malzemelerin gösteride kullanılacağını öğrenen polis, aramalarını tamamladıktan sonra grubun girişine izin verdi.

Reklam
Reklam

‘Tiyatroj’ adlı grubun yetkilisi, 1 Mayıs gösterilerinde Taksim’de sahne almak için Ankara’dan geldiklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: