TKDK 9. Başvuru Çağrı Dönemi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğü'nce açılan 9. çağrı döneminde kuruma 1 ay içinde 17 proje başvurusunda

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğü'nce açılan 9. çağrı döneminde kuruma 1 ay içinde 17 proje başvurusunda bulunuldu.

15 Şubat - 15 Mart tarihleri arasında açılan 9. başvuru çağrı döneminde il koordinatörlüğüne başvurarak hibe desteklerinden yararlanmak isteyen başvuru sahipleri yatırımlarını Kars, Akyaka, Arpaçay, Kağızman, Sarıkamış ve Selim ilçelerinde hayata geçirmeyi planlıyor.

17 milyon TL maliyete sahip projeler için, uygun görülmesi halinde harcama tutarları üzerinden 8 milyon TL hibe ödenecek.

Reklam
Reklam

Bu yatırımların hayata geçmesiyle kentte TKDK tarafından desteklenen projelerin toplam değeri 40 milyon TL, verilecek hibe miktarı da 19 milyon TL'ye ulaşacak.

TKDK İl Koordinatörü Mustafa Bozkurt, yaptığı yazılı açıklamada, ilin kalkınması için çalıştıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Girişimcilerin, proje yapmak isteyenlerin, çağrı dönemini beklemeden il koordinatörlüğüne başvurmaları gerekiyor. Bu durum projelerin daha sağlıklı olmasını sağlayacak, son proje kabul günlerinde oluşabilecek yığılmaların önüne geçecek."

Muhabir: Çağlar Sefertaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: