TKDK, Çağrı Dönemi’nde Ilk Projelerini Teslim Aldı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Karaman İl Koordinatörlüğü ilk kez çağrıya çıktığı 9....

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Karaman İl Koordinatörlüğü ilk kez çağrıya çıktığı 9. Başvuru Çağrı Dönemi’nde, ilk projelerini teslim aldı.

Karaman Arıcılar Birliği Başkanı Gürsel Yasan ve Arıcılar Birliği Başkan Yardımcısı Yusuf Nuri Türkoğlu’na ait projeler kovan, karavan ve arıcılık makine ekipmanlarının alımını kapsıyor. Projelerin tesliminde konuşan Başkan Yasan, koordinatörlüğe verilen ilk projenin kendisinin olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, Karaman ili için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Reklam
Reklam

TKDK İl Koordinatörü Bahtiyar Çetin de Karaman için ilk olan bu projenin ve bundan sonra gelecek olan tüm projelerin, başvuru sahipleri ve tüm Karaman ili için hayırlı olmasını diledi. Çetin, projelerin incelenmesinin ardından uygun bulunan projelerin düzgün bir şekilde uygulanıp, faydalanıcılara ödenecek olan kamu katkısının yıl sonuna kadar ödenmesinin planlandığını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: