TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü'nden Bilgilendirme Toplantısı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörlüğü tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yaptı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörlüğü tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yaptı.

Koordinatörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü tarafından Akçakiraz Tarım Kredi Kooperatifi'nde tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TKDK İl Koordinatörü Turan Karahan, TKDK'nın kuruluş amacından, Elazığ İl Koordinatörlüğünün yapısından ve koordinatörlükte çalışan personel sayısından bahsederek, Elazığ'da gösterecekleri tüm faaliyetlerde her kurumun desteğine ihtiyaç duyacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdür Yardımcısı Necip Hatip ise katılımcılara bu programdan faydalanmalarını önerdi. TKDK uzmanlarından Nermin Develi de üyelere TKDK hibe programıyla ilgili sunum yaptı.

Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: