TKDK İl Koordinatörlüğü Kursları

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya Koordinatörlüğü ile Kütahya Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kurslara başvuru süresi 27

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya Koordinatörlüğü ile Kütahya Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kurslara başvuru süresi 27 Şubat'ta sona erecek.

Koordinatörlükten yapılan açıklamaya göre, yoğun talep üzerine çeşitli başlıklarda kurslar organize edildi.

"Kırsal turizm", "arı yetiştiriciliği", "tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği", "yiyecek içecek hizmetleri-aşçı çırağı", "alabalık yetiştiriciliği" kurslarına katılmak isteyenler, ön kayıt için 27 Şubat günü mesai bitimine kadar Koordinatörlüğe başvurabilecek.

Reklam
Reklam

Kurslarla ilgili ayrıntılı bilgi, Koordinatörlüğün Vefa Mahallesi Şehit Albay Mehmet Nazım Bey Caddesi 20 numaradaki adresinden ya da 02742250200 numaralı telefonundan alınabilecek.

Muhabir: Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: