TKDK Program Destekleri Bilgilendirme Toplantıları

ÇANAKKALE (A.A) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca yürütülen Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) program destekleriyle ilgili bilgilendirme

ÇANAKKALE (A.A) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca yürütülen Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) program destekleriyle ilgili bilgilendirme toplantıları başladı.

Ulusal kalkınma plan, program ve stratejilerinde öngörülen ilke ve hedefler çerçevesinde, Avrupa Birliği ve uluslararası kuruluşlardan sağlanan kaynakları da kapsayacak şekilde, kırsal kalkınma programlarının uygulanmasına yönelik faaliyetleri gerçekleştirmek için kurulan TKDK'nın program destekleriyle ilgili bilgilendirme toplantıları Yenice'de başladı.

Reklam
Reklam

Toplantıla, hayvancılık sektöründen yatırımcılar, tarımsal kalkınma kooperatif başkan ve üyeleri, yerel ürünlerin işlenmesiyle ilgili yatırımcılar katıldı.

Toplantılar, 21 Ocak'ta Çan, 22 Ocak'ta Gelibolu 23 Ocak'ta Biga, 24 Ocak'ta Eceabat, 28 Ocak'ta Ezine, 29 Ocak'ta Lapseki ve 30 Ocak'ta Bayramiç'te sürecek.

Muhabir: Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: