Tkdk Trabzon İl Koordinatörlüğü Kendini Yeniliyor

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörlüğü tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma...

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörlüğü tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’na (DOKA) sunulan 'Teknik Proje Okuma Eğitimi Projesi'nin eğitimi çerçevesinde TKDK uzmanlarına mimari proje okuma, statik proje okuma, elektrik proje okuma ve sıhhi tesisat proje okuma konularında teorik ve uygulamalı olarak eğitim verildi.

Tamamlanan eğitimler sonucunda TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğü Sacit Bostan Toplantı salonunda düzenlenen törenle eğitime katılan uzmanlara sertifikaları TKDK Trabzon İl Koordinatörü Muhammet Bozali tarafından verildi.

Reklam
Reklam

Törende bir konuşma yapan TKDK Trabzon İl Koordinatörü Muhammet Bozali, “Son yıllarda baş döndürücü bir hızla değişen ve gelişen inşaat sektöründeki yeniliklere ayak uydurmak için hazırlanan ve DOKA tarafından onaylanan eğitim sayesinde yapım işlerine ait mimari, statik, elektrik tesisatı ve sıhhi tesisat projelerinin okunması, proje çizimleri içerisinde yer alan sembollerin tanınması, uygulamada olabilecek malzeme ve imalat hatalarının giderilmesi ve son olarak da saha çalışması sırasında, ilgili bu teknik projelerin edinilen teorik bilgiler ışığında pratiğe dönüştürülmesi sağlanmıştır” dedi.

Bozali, projenin gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’na teşekkürlerini ileterek eğitimin kurum çalışanlarına ve Trabzon iline hayırlı olmasını diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: