Tkdk'dan Danışman Firmalara Eğitimi

TKDK Kütahya İl Koordinatörlüğü, danışmanlık faaliyeti gösteren şahıs ve firmalara yönelik, IPARD projesi hazırlama eğitimi...

TKDK Kütahya İl Koordinatörlüğü, danışmanlık faaliyeti gösteren şahıs ve firmalara yönelik, IPARD projesi hazırlama eğitimi verdi.

Kurumun Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim seminerine İl Koordinatörü İhsan Kaymak’ın açılış konuşması ile başlandı ve daha sonra firmalar IPARD ve TKDK hakkında bilgilendirildi.

Şubat ayında çağrıya çıkması beklenen kurumun, proje kabulü döneminde sıkıntı yaşanmaması için, böyle bir eğitim gerçekleştirdikleri bildirildi.

Eğitim boyunca uzmanlar tarafından kurumun desteklediği yatırım alanları ve tedbirler hakkında firmalara proje hazırlamaya yönelik eğitim verildi.

Reklam
Reklam

Kütahya ve çevre illerden gelen 40’a yakın katılımcı eğitime yoğun ilgi gösterdi. 4 gün boyunca devam eden eğitim, İl Koordinatörü İhsan Kaymak’ın kapanış konuşmasının ardından sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: