Tkdk’dan Elbistan’da 2 Projeye 4 Milyon Tl

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde et ve süt üreticiliği konusunda...

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde et ve süt üreticiliği konusunda 4 milyon TL’lik destek sağlıyor.

KASSÜT ile Samet Aksu tarafından projelendirilen et ve süt üretimine 4 milyon TL destek sağlayan TKDK, 9. çağrı dönemini kapattı.

Yoğun taleple karşılaştıklarını belirten TKDK Yerinde Kontrol Uzmanı İsmail Melih Uyar, 42 ilde çalışmalar sürdüklerini söyledi.

AB fonlarını iletmek için bölge genelinde incelemelerini sürdüklerini kaydeden Uyar, tarım ve hayvancılık alanında yüzde 65 oranında et ve süt ürünlerinde destek sağladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Tarım aletlerinin başında yer alan traktör ve diğer aletler için desteklerin sürdüğünü belirten Uyar, bu kapsamında tüm imkânların seferber edildiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: