TKDK'dan Ilçelerde Bilgilendirme Toplantısı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kastamonu İl Koordinatörlüğü tarafından Araç, Seydiler, Bozkurt ve...

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kastamonu İl Koordinatörlüğü tarafından Araç, Seydiler, Bozkurt ve İhsangazi ilçelerinde IPARD ve TKDK bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

TKDK Kastamonu İl Koordinatörlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürlükleri işbirliğinde potansiyel başvuru sahiplerine IPARD programı, hibe destekleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantılara Bozkurt Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Araç Kaymakamı Fatih Görmüş, Seydiler Kaymakamı Rızvan Eroğlu, İhsangazi Kaymakamı Ahmet Başer, Bozkurt Belediye Başkanı Engin Canbaz, Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Şahin, TKDK İl Koordinatörü Eniz Gökçek, ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürleri, TKDK uzmanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve potansiyel başvuru sahipleri katıldı.

Reklam
Reklam

Katılımcılara desteklerle ilgili ayrıntılı bilgilerin aktarıldığı toplantıda, hazırlanabilecek projelerin IPARD programı kapsamında desteklenebileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz