TKDK'dan Karpuzlu Kaymakamlığı'na ziyaret

Aydın İl Koordinatörlüğü, 11. ve sonraki çağrı dönemlerinde hibe desteği için başvuru almaya yönelik tanıtım ziyaretlerine devam ediyor.

Aydın İl Koordinatörlüğü, 11. ve sonraki çağrı dönemlerinde hibe desteği için başvuru almaya yönelik tanıtım ziyaretlerine devam ediyor.

Protokol ziyaretleri kapsamında Karpuzlu Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile görüşen İl Koordinatörü Erhan Çiftçi, yapılan ziyarette tarım ve kırsal kalkınma alanında yapılabilecek projeler ve hibe konularında bilgiler vererek, Aydın’daki yatırımcının etkinliğinin artırılması, proje sunmayı planlayan yatırımcıların kaçırılmaması gerektiği, kaymakamlık bünyesinde ciddi potansiyel faydalanıcıların belirlenmesi ve irtibata geçilmesi, TKDK’dan istifade edecek bütün yatırımcı profilinin incelenmesi ve tüm ilçelerde tanıtım çalışmalarına devam edileceği gibi hususlarda bilgi verdi ve sorulan soruları cevaplandırdı.

Reklam
Reklam

Aydın’da proje kültürünün yeni yeni oturmaya başladığını ifade eden Çiftçi, proje başvuru süresince başvuru sahibi, danışman firma ve kurumun karşılıklı muhatap olduğunu, ihtiyaç duyulan veya duyulacak tüm bilgi ve belgenin İl Koordinatörlüğünden prosedürler çerçevesinde elde edilebileceğini hatırlattı. Kurumun AB standartlarında projeler istediğini ifade eden Çiftçi; bu projelerle en iyi verimi en az insan gücüyle elde etmeyi planladıklarını ve bunun da proje sahiplerinin ekonomik gücüne güç katacağını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz