TKİ Tavşanlı Linyitspor - Adana Demirspor Maçı Öncesinde 1 Kişi Yaralandı

TKİ Tavşanlı Linyitspor - Adana Demirspor maçı öncesi çıkan olaylarda 1 kişi yaralandı.PTT 1. Lig'de...

TKİ Tavşanlı Linyitspor - Adana Demirspor maçı öncesi çıkan olaylarda 1 kişi yaralandı.

PTT 1. Lig'de oynanacak olan TKİ Tavşanlı Linyitspor - Adana Demirspor maçı öncesinde çıkan olaylarda 1 kişi yaralandıktan sonra polis tarafından hastahaneye götürüldü.

Kütahya Dumlupınar Stadı'nda oynanacak olan PTT 1. Lig TKİ Tavşanlı Linyitspor - Adana Demirspor maçı öncesinde bir grup Kütahyaspor taraftarları ile TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftarları arasında çıkan gerginlik kavgaya dönüştü.

Kütahyaspor taraftarı olduğu öğrenilen kişiler TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftarını taşıyan otobüsleri Zafer Meydanı'ndan geçtiği esnada taşladı. Otobüsün camlarının kırılmasının ardından Abdurrahman Karaa Bulvarı üzerinde otobüslerden inen TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftaları ile Kütahyaspor taraftarları arasında sözlü sataşma başladı. Ardından birbirlerine taş ve torpil atan taraftarları polis güçlükle yatıştırdı.

Reklam
Reklam

Olaylara karıştıktan sonra yaralandığı öğrenilen Hamza İçingil polis tarafından göz altına alınarak Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Ek Hizmet Binası Acil Servis bölümünde alınan sağlık raporunun ardından Saray Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezine götürüldü.

Maç geniş güvenlik önlemleri altına başladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: