TMD Genel Başkanı Özünal'dan, Aksaray Belediye Başkanı Palta'ya Ziyaret

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, beraberindeki heyetle birlikte, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta'yı ziyaret etti.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, beraberindeki heyetle birlikte, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta'yı ziyaret etti.

Özünal, muhtarlarla yapılan samimi çalışmaları, muhtarlara bilgisayar verilmesi ve muhtar evlerinin oluşturulmasındaki katkılarından dolayı Palta'ya teşekkür etti.

Palta, yaptığı açıklamada, muhtarların Belediye ve diğer kurumlarla iyi ilişkiler içinde olması gerektiğini, 48 mahalle muhtarıyla çalıştıklarını ifade etti.

Ortak dertlerinin Aksaray'a ve halka hizmet etmek olduğunu belirten Palta, şunları kaydetti: "Şehrimizin daha iyi olması ve daha iyi yerlere gelmesi bizim ortak derdimiz ortak gayemizdir. Belediye ile ilişkileri düzgün olan muhtarlar daha başarılı olur, bunu özellikle söylüyorum. Belediye ile ilişkileri zayıf olan muhtarlar da başarısız olur. Ben bunu yakinen gördüm. Yoksa gönlüne küsen muhtar 'Ben gittim olmadı da' demeyecek bir daha gelecek bir daha gelecek. Muhtar küsmez, biz her mahalleye ve her muhtara eşit muamele yaparız. Hiç bir mahalleyi ve hiçbir muhtar kardeşimizi ayırt etmeden eşit hizmet veririz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: