Tmmob İle Bayraklı Halk Eğitimi Merkezi Arasında İşbirliği

Bayraklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile T.M.M.O.B İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi arasında yapılan Sosyal...

Bayraklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile T.M.M.O.B İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi arasında yapılan Sosyal Kültürel Mesleki Teknik Kurslar İşbirliği Protokolü imzalandı.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ile Bayraklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü arasında Sosyal Kültürel Mesleki Teknik Kurslar İşbirliği Protokolü imzalandı. Protokol İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, Bayraklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Uzman Öğretmem Mustafa Çelikkaya ve İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Ayhan Emekli tarafından imzalandı.

Reklam
Reklam

İşbirliğiyle birlikte şantiyelerde karşılaşılacak sorunları aşmaya yönelik olacak eğitimlerde iş güvenliği, işçi sağlığı, kalıp hazırlama, demir bağlama gibi çeşitli konularda kursiyerlere dersler verilecek. Ustalık Yetki Belgesi kursuna katılmak isteyen kişiler de başvurularını, nüfus cüzdanı ve öğrenim belgeleri ile İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesine yapabilecekler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: