TMO Sivas Şube Müdürü Bolat'tan SESOB'a Ziyaret

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Sivas Şube Müdürü Hasan Bolat, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Sivas Şube Müdürü Hasan Bolat, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bolat, ziyarette, TMO tarafından başlatılan "Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası" hakkında Köksal'a bilgi verdi ve ekmek israfının önüne geçilmesi noktasında destek istedi.

Bolat, kampanyanın amacına ulaşması için çalışmaların devam ettiğini, ekmek israfının önüne geçmek amacıyla bastırdıkları afişlerin dağıttıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Sivas halkını da bu konuda daha duyarlı olmaya davet eden Bolat, SESOB'un ekmek israfı konusunda çalışma yapmasından dolayı mutlu olduklarını aktardı. Bolat, ekmek israfı konusunda hazırlanan afişlerin SESOB aracılığıyla esnafa dağıtılacak olmasından dolayı Köksal'a teşekkür etti.

Köksal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TMO'nun başlattığı Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası'na destek verdiklerini kaydetti.

Ekmeğin sofralarda önemli bir yeri olduğuna değinen Köksal, "Ancak çok miktarda üretilip tüketilmekte olan ekmek, ne yazık ki büyük oran da israf edilmektedir. İsraf edilen ekmek ile milli servetimiz de heba edilmektedir. Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın ihtiyaçlarına göre ekmek almalarını ve israf konusunda hassas olmalarını arzu ediyorum" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Merve Topuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: