TMO'dan Mısır Üreticilerine "randevu" Uyarısı

Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) Adana Şube Müdürü Mehmet Kaya, bu yıl mısır alımlarının randevulu yapılacağı uyarısında bulundu.

Toprak Mahsülleri Ofisi Adana Şube Müdürü Mehmet Kaya, bu yıl mısır alımlarının randevulu yapılacağı uyarısında bulundu. Kaya, yazılı açıklamasında, 2013 yılında mısır alım fiyatlarının ton başına 640 lira olarak açıklandığını hatırlatarak, 12 Ağustos'tan itibaren ofislerde alımların başladığını belirtti. TMO'nun Çukurova'da kendisine ait 200 bin ton mısır depolama tesisi bulunduğunu bildiren Kaya, şu ifadeleri kullandı: "Ayrıca bugün itibariyle 200 bin tonluk depo daha kiralanarak alıma açılmıştır. Üreticilerimiz rahat olsunlar. Biz arz edilen bütün mısırı alabilecek kapasiteye sahibiz. Artık TMO bir özel sektör mantığı ile çalışan ve anında çözüm üreten bir yapıda hizmet veriyor. Üreticilerimizin TMO ile irtibata geçmelerini, acele edip piyasaya ucuz fiyata mısırlarını satmamasını ve anlayışlı olup bize güvenmesini istiyoruz. Bilindiği üzere bu yıl alımların tamamı randevulu şekilde yapılacaktır. Üreticilerimiz istediği güne randevu alamadığı zaman derhal TMO işyerlerimizle irtibata geçip yardım talep edebilirler."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: