TMOK, Fair-play Ödülleri Verildi

2011 Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Türkiye Fair-Play Ödülleri'ni kazananlar, düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı.Olimpiyatevi’nde gerçekleştirilen...

2011 Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Türkiye Fair-Play Ödülleri'ni kazananlar, düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı.

Olimpiyatevi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Fair-play komitesi başkanı Murat Özbay, “Bizler her sene fair-play ödüllerini sahiplerine verebilmek için gönüllü muhabirler gibi çalıştık. Bu yılda davranış, kariyer ve tanıtım kategorisinde ödüller verdik. En büyük ödülü Erhan Yavuz’a verdik.” dedi.

Bu yıl açıklanan ödüller ise şöyle:
Sportif davranış dalında büyük ödülü Erhan Yavuz’a verildi. Şeref diploması ödüllerini ise Turgay Bahadır ve Emrullah Kutsal aldı.

Reklam
Reklam

Kutlama mektubu kategorisinde ise Arda Yolaç, ve Galatasaray Eğitim Vakfı ödüle layık görüldü.

Sportif Kariyer dalında büyük ödül geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Cem Atabeyoğlu’na verildi. Şeref diploması ödülü Necmi Tanyolaç’a kutlama mektubu da Sebattin Oğlago’ya verildi.

Sportif tanıtım dalında büyük ödül Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne şeref diplomasına da Mahir Başer İlköğretim Okulu öğrencileri layık görüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: