TMO'nun Ürün Alımları...

Polatlı Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu, dileyen üreticinin şehir merkezine gelmeden, borsaya girmeden Toprak Mahsulleri Ofi'nin (TMO) Beylikköprü, Malıköy, Yağcıoğlu

Polatlı Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu, dileyen üreticinin şehir merkezine gelmeden, borsaya girmeden Toprak Mahsulleri Ofi'nin (TMO) Beylikköprü, Malıköy, Yağcıoğlu ofislerine ve LİDAŞ'a satış yapabileceğini söyledi.

PZO Başkanı Zekai Köseoğlu, yaptığı açıklamada, teknolojiyi takip eden TMO'nun, bu yıldan itibaren internet üzerinden randevu sistemiyle hububat alım işlemi gerçekleştirdiğini bildirdi.

Dileyen üreticilerin, internet üzerinden randevu alarak, sıra beklemeden, ürününü söz konusu ofislere satabileceğini anlatan Köseoğlu, "Randevu aldıkları takdirde sıra beklememektedirler. Üreticilerimiz dilerlerse ürününü doğrudan satış yapabilmekteler. Polatlı Üreticileri, şehir merkezi haricinde hizmet veren LİDAŞ, Beylikköprü, Malıköy ve Yağcıoğlu köylerinde bulunan TMO silolarına satış yapabilirler, ürünlerini borsaya götürmelerine gerek yoktur" dedi.

Reklam
Reklam

Polatlı Ticaret Borsası'nda araç kuyruğunun çok olduğunu belirten Zekai Köseoğlu, TMO'nun arz talep dengesini sağlamak görevini yerine getirdiğini ve buğdayda 11.5 protein değerine kadar kilograma 65 kuruş, 11,5 protein değerini üzerindeki buğdaya ise 68 kuruşun üzerinde fiyat verdiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz