Tms Eylemlerin Dozajını Artırmaya Hazırlanıyor

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Türk Metal Sendikası Şubesi Başkanı Murat Koçak, MESS ile devam eden anlaşmazlık...

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Türk Metal Sendikası Şubesi Başkanı Murat Koçak, MESS ile devam eden anlaşmazlık nedeniyle başlattıkları protesto eylemleri hakkında basın toplantısı düzenledi. Eylemlerin dozajının artarak devam edeceğini ifade eden Koçak, “Biz haklı olduğumuz eylemlerimizle hak ettiğimiz hakkımızı almanın peşindeyiz. Bundan sonraki süreçte, eylemlerimizin dozunu artırarak devam ettireceğiz” dedi.

Bu güne kadar öz verili şekilde çalışmış olmalarına rağmen hak ettikleri ücreti alamadıklarını kaydeden Koçak, “Biz onlardan sadaka değil hakkımızı istiyoruz. Hakkımızı alıncaya kadar eylemlerimizi devam ettireceğiz. Sakal bırakma eylemimiz sonrasında belediye meydanlarında ki basın açıklamalarımızı 9 Mayıs’ta bütün üyelerimizin siyah kurdele takarak protestolarımızı devam ettirdik. 10 Mayıs Cuma günü de yemekhanelerde masalara kaşık vurarak anlaşma masasında uzlaşma sağlamaktan yana tavır sergilemekten uzak duran MESS’i bir kez daha uyarmış olduk” dedi.

Reklam
Reklam

Günden güne eylemlerini artırarak haklarını aramaya devam edeceklerini ifade eden Murat Koçak, “Bizim bu eylemlerimizden işveren rahatsız oluyor. Biz hakkımız olanı almanın peşindeyiz. Alana kadar da mücadelemiz sürecek” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: