TMSF, Mazhar Zorlu Holding'e el koydu

TMSF'nin İzmir'de bulunun Mazhar Zorlu Holding'in EGS Bank ve Toprakbank'a olan 50 milyon YTL'lik borcu nedeniyle İzmir'de çeşitli semtlerdeki şirket merkezlerinde eş zamanlı haciz ve muhafaza işlemi başlattığı öğrenildi.

Kemal Zorlu: "TMSF'ye borç 4 milyon dolar"

Bugün TMSF yetkilileri Mazhar Zorlu Holding A.Ş., Ege Yıldız Plastik Pazarlama Ticaret ve Sanayi A.Ş., Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş., Ege Sökteks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., Ege Basteks Tekstil ve Baskı Sanayi A.Ş., Egepamtur Tekstil ve Sanayi Ticaret A.Ş., Ege Sigorta Acenteliği ve Ticaret A.Ş., Alsancak Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. (Ege Palas Oteli) ve Güçbirliği Holding A.Ş'nin şirket merkezlerinin bulunduğu Çiğli, Alsancak, Çankaya, Buca ve Gaziemir ilçelerinde eş zamanlı haciz ve muhafaza işlemine başladı.

Reklam
Reklam

Yapılan işlem neticesinde adreslerde tespit edilen menkuller de muhafaza altına alınarak İstanbul'a götürüldü.

Yapılan işlemde Mazhar Zorlu Grubu borçlu firmaları ve kefilleri hakkında yapılan malvarlığı araştırması neticesinde, borçlulara ait olduğu tespit edilen gayrimenkul tapu kayıtlarına, araç trafik kayıtlarına, banka ve şirketlerdeki hisse, mal, hak ve alacaklarına da haciz konulduğu belirtildi.

AA