Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu Bolvadin Heyetini Kabul Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Tabak ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Gerçekleştirilen ziyarettin ardından bir açıklama yapan Başkan Murat Tabak, Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan Bolvadin’in ticari durumu hakkında bilgiler verdiklerini söyledi. Başkan Hisarcıklıoğlu’ndan Bolvadin Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırımcı bulması konusunda destek istediklerinden de bahseden Başkan Tabak, “Ayrıca ilçemizdeki esnafımızın ve perakende sektöründe yaşanan sıkıntılardan bahsettik. Araç muayene istasyonu talebimizi Başkanımıza ilettik bu konuda kendisinden desteklerini istedik. İletmiş olduğumuz bilgileri titizlikle not aldı. Bolvadin’in kendisi için önemli bir yer olduğunu desteklerini her zaman vereceğini ifade etti. İnşallah Ticaret Odası Yönetim Kurulu olarak bizler de bu çalışmaların takipçisi olacağız Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odamız’ı en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz