Tobb Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu:

Bir dizi ziyaret için Kayseri’ye gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu,...

Bir dizi ziyaret için Kayseri’ye gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, bu yıl geçtiğimiz yılki büyüme rakamlarının zor yakalanacağını söyledi.

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici’yi ziyaret eden Hisarcıklıoğlu şu açıklamalarda bulundu:

“Ekonomide soğukluk var. Biz, geçen yılki gibi yüzde 8 buçuk büyüme ile dünyanın 3 büyük hızlı ekonomisi olmak istiyoruz. Bu yıl bu rakamları zor yakalayacağız. Ekonomi biraz soğuk gidiyor.”

Hisarcıklıoğlu Vali Bilici’ye Kayseri’yi birlik ve beraberlik içerisinde tutmayı başarabildiği için teşekkür etti ve “Bu birlik ve beraberlikteki başarı zaten Türkiye’deki başarıyı beraberinde getiriyor. Ve bugün Türkiye’de eğer Kayseri markaları model şehir olmuşsa bunda Kayserili yöneticilerin büyük rolü vardır” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: