Tobb Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Adıyaman’da

Bir dizi açılışlarda bulunmak üzere Adıyaman’a gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat...

Bir dizi açılışlarda bulunmak üzere Adıyaman’a gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Bir takım açılışlar için Adıyaman’a gelen Hisarcıkoğlu, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Demirtaş’ı valilik makamında ziyaret eden Hisarcıkoğlu daha sonra valilik şeref defterini imzaladı. Şeref defterinin imzalanmasının ardından Vali Mahmut Demirtaş’la bir süre ziyaret eden Hisarcıkoğlu, “ Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odamızın bitirmiş olduğu hizmet binasının açılışını yapacağız aynı zaman’da Adıyaman’da fuar ve kongre merkezinin temel atma törenini yapacağız. Bu arada sayın valimizi de ziyaret ediyoruz. Sayın valimizi ilk defa Adıyaman’da ziyaret etme fırsatını bulduğum için kendisini ziyaret ettik. Sayın valimize ve Adıyamanlılara teşekkür ediyoruz ev sahipliklerinden dolayı” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Vali Mahmut Demirtaş tarafından Hisarcıkoğlu’na Adıyaman Kilimi hediye edildi.

Reklam
Reklam

Yapılan hediye takdimlerinin ardından Hisarcıkoğlu Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasının açılış programına katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: