Tobb Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri Basınla Bir Araya Geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Adıyaman Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Selda Tandoğan Demirel...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Adıyaman Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Selda Tandoğan Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

TOBB Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Selda Tandoğan Demirel ve kurul üyeleri, basınla tanışma toplantısı düzenledi. Sohbet havasında geçen toplantıda kadın girişimcilerin vizyonu ve misyonu konuşuldu. Selda Tandoğan Demirel, Aralık ayı içerisinde tüm illerde TOBB Kadın Girişimciler İcra Kurullarının seçime gittiğini ve seçilen kurul üyeleri içerisinde başkan ve diğer görev dağılımlarının olduğunu ifade etti. Bir dizi faaliyetler gerçekleştireceklerini aktaran Demirel, üniversite ile ortak projeler yapacaklarını dile getirdi. Demirel, “Üniversitede kadın girişimciler icra kuruluna bir oda tahsis edilecek ve burada oluşturulacak olan kadın girişimcilik kulübüyle bazı kurslar verilecek. Bunun dışında da bazı etkinlikler yapacağız” dedi.

Reklam
Reklam

TOBB Kadın Girişimciler İcra Kurulu, Başkan Selda Tandoğan, kurul üyeleri Seval Çelenk, Seda Büyükaslan, Esra İlhan, Evim Sarıgül, Senem Bozgül, Birsen Günay, Habibe Sever, Hatice Gölcü, Gülsüm Çelik, Nursel Erdoğan, Özge Bulut, Gamze Dündar ve Beril Aslancirit’ten oluşuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: