TOBB'dan GTO Başkanı Aslan'a Hizmet Şeref Belgesi

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan'a, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ndeki (TOBB) delegeliğinin 20. yılı dolayısıyla Hizmet

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan'a, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ndeki (TOBB) delegeliğinin 20. yılı dolayısıyla Hizmet Şeref Plaketi verildi.

TOBB'un 67. Genel Kurulu çerçevesinde oda ve borsaların TOBB delegeliğinde 10, 20, 30 ve 50. yılını tamamlayan delegelere, TOBB Genel Merkezi'nde düzenlenen törende Hizmet Şeref Plaketi verildi. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın da katıldığı törende 46 delege plaket aldı.

Reklam
Reklam

Törende konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, belge alan delegeleri tebrik etti. Hisarcıklıoğlu, şunları söyledi:

"Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği delegesi olarak Türk özel sektörünü ve ülkemizi kalkındırma yolunda azim ve kararlılıkla uzun yıllardır çalıştınız, alın teri döktünüz, kazandınız ve kazandırdınız. Yaptığınız hizmetler o kadar şerefli ki, bunun gerçek değerini hiçbir plaket belgeleyemez. Ne mutlu ki emeklerinizin gerçek karşılığını pek çok insana iş ve aş vererek alıyorsunuz. Camiamıza uzun yıllar delege olarak hizmet etme şerefine nail olan herkesi yürekten kutluyor ve başarı dolu nice yıllar diliyorum."

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun konuşmasının ardından plaket törenine geçilirken, 46 delegeye sırasıyla belgeleri takdim edildi.

GTO Başkanı Mehmet Aslan plaketini Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: