TOBB'dan Ihtiyaç Sahiplerine Yardım Paketi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) ramazan yardım paketleri Ankara'nın Polatlı İlçesinde Polatlı Ticaret Borsası(PTB) aracılığıyla dağıtıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) ramazan yardım paketleri Ankara'nın Polatlı İlçesinde Polatlı Ticaret Borsası(PTB) aracılığıyla dağıtıldı.

Polatlı Ticaret Borsasında yükleme ve boşaltma işinde hasat döneminde çalışan 600 ihtiyaç sahibi işçiye, temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketleri, PTB Başkanı Yahya Toplu ve borsa yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

Gıda yardım paketlerinin dağıtımı nedeniyle PTB-de tören düzenlendi.

İlk yardım paketini borsa işçisine veren PTO Başkanı Yahya Toplu yardımları dağıtırken önceliği borsa sitesi içinde çalışanlara verdiklerini, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile geleneksel hale gelen yardımları borsalarında geçici süreyle çalışan işçilere dağıtacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Yahya Toplu, "TOBB Türkiye genelinde 365 odaya her bir oda aracılığıyla 25 bin TL yardım paketi göndererek sosyal dayanışmaya büyük bir destek vermektedir" dedi.

Eğitim ve sosyal alandaki yardımlarıyla son yıllarda büyük işler başaran TOBB'un, bugün itibariyle de 600 aileye her bir paketi 45 TL olmak üzere 27 bin liralık yardım paketi hazırladığını belirten Toplu, "Okulların açılmasıyla birlik te de 25 bin lira eğitim yardımı gerçekleştirilecek. TOBB'dan gelen yardımların ihtiyaç sahiplerinden az olduğu durumlarda Yönetim Kurulu kararıyla Borsa olarak biz üzerini tamamlıyoruz" diye konuştu.

Türk toplumunu ayakta tutan ana unsurun dayanışma kültürü olduğunu vurgulayan PTB Başkanı Yahya Toplu, yardım paketlerinde ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacak, kaliteli sıvı yağ, şeker, un, çay gibi temel gıda maddelerinin bulunduğunu söyledi.

Yardım yaparken önceliği kendi muhtaçlarına verdiklerini söyleyen Yahya Toplu, TOBB'un Polatlı'ya 24 derslikli Fen Lisesi inşa edeceğini bu hususta yakında gerekli protokollerin imzalanacağını, okulun 2014 eğitim dönemine yetiştirileceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Açıklamanın ardından PTB Başkanı Yahya Toplu ve yönetim Kurulu üyeleri yardım paketlerini ihtiyaç sahibi borsa çalışanlarına takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: