TOBB'dan KÜTSO'ya "akredite oda" sertifikası

Kütahya Ticaret Sanayi Odası (KÜTSO) yetkilileri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) tüm oda ve borsa üyelerine kaliteli hizmet sunulması

Kütahya Ticaret Sanayi Odası (KÜTSO) yetkilileri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) tüm oda ve borsa üyelerine kaliteli hizmet sunulması amacıyla verdiği "akredite oda" sertifikasını aldı.

Oda'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, TOBB ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında 3 yılda bir yenilenen protokol gereği, TSE denetçileri tarafından akredite oda ve borsalar denetlenerek hizmet kaliteleri ölçülüyor.

Bu kapsamda yeni akredite olmaya hak kazanan 39 oda ve borsanın sertifikaları, Ankara TOBB Birlik Merkezi'nde yapılan törende oda ve borsa yetkililerine verildi.

Reklam
Reklam

KÜTSO adına sertifikayı, Genel Sekreter Salih Nafi Alıç ile Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Melike Köse teslim aldı.

Törenin ardından, akredite 85 oda ve borsa yetkililerine, stratejik planlama ve insan kaynakları yönetimi performans ölçümleri eğitimi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: