TOBB'un akreditasyon denetlemesi

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ŞUTSO) "TOBB akreditasyon denetlemesi"nden başarıyla geçtiği bildirildi.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ŞUTSO) "TOBB akreditasyon denetlemesi"nden başarıyla geçtiği bildirildi.

ŞUTSO'dan yapılan açıklamaya göre, "belge ve raporların güvenilirliğini arttırmak, uluslararası ticaret ve sanayi odası olmaya uygunluk değerlendirmesi, uluslararası ticareti kolaylaştırmak" gibi hedefleri olan akreditasyon denetimi 3 yılda bir yapılıyor.

TOBB Akreditasyon Kurul Sekteri Volkan Tufan ve TSE Baş Denetçisi Gürol Gökçimen tarafından yapılan denetimlerde, ŞUTSO'da herhangi bir akredite sorunuyla karşılaşılmadığı belirtildi. Söz konusu çalışmalarda ŞUTSO'ya 65 üzerinden 56 puan verildi.

Reklam
Reklam

Denetim çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirme yapan ŞUTSO Genel Sekreteri Faruk Yaşar, ŞUTSO'nun yönetim, oda ve borsa muamelatı, mali yönetim, iş planlaması yönetimi, haberleşme, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanma, kalite yönetimi, üye ilişkileri, iş geliştirme ve eğitim gibi konularda denetlendiğini belirtti.

Söz konusu denetimden başarıyla geçtiklerini aktaran Yaşar, oda personeli olarak yönetim kuruluyla birlikte en büyük hedeflerinin üyelere daha iyi hizmet sunmak olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz