TOÇ-BİR-SEN’den teşekkür ziyareti

Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret eden TOÇ-BİR-SEN yönetimi Kocaeli’nde yapılan hizmetlerin Marmara’ya örnek olduğunu söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TOÇ-BİR-SEN İl Temsilcisi Hülya Aslan ile yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu’na çiçek takdim eden Aslan ile yönetimi, tarım ve ormancılık alanında Kocaeli’nde yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

TARIM, ORMAN ÇALIŞANLARI

Tarım Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası(TOÇ-BİR-SEN) İl Temsilcisi Hülya Aslan ile yönetiminde yer alanlar, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu’na bir çiçek takdim eden Aslan ile yöneticiler, kendilerine olan desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kocaeli’nde 375 üyeleri bulunduğunu ifade eden Aslan, çalışmalarıyla ilgili Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verdi.

Reklam
Reklam

MARMARA’YA ÖRNEK OLUYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gez-Gör-Kocaeli ve Çanakkale gezilerine katıldıklarını ve çok memnun kaldıklarını da sözlerine ekleyen Aslan ile beraberindekiler, ‘’Büyükşehir Belediyemizin bu hizmetlerini ve Kocaeli’nde yapılanları anlattığımızda diğer illerden gelen meslektaşlarımız çok şaşırıyor. Buradaki hizmetleriniz Marmara’daki diğer illere de örnek oluyor’’ ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: