Toçev'in 20. yılı konserle kutlandı

- KISA adı TOÇEV olan Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın kuruluşunun 20. yıldönümü dolayısıyla Maslak TİM Show Center'da bir konser

- KISA adı TOÇEV olan Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın kuruluşunun 20. yıldönümü dolayısıyla Maslak TİM Show Center'da bir konser düzenlendi.

Gecede bir teşekkür konuşması yapan TOÇEV Başkanı Ebru Uygun, vakıflarının "Okumak her çocuğun hakkıdır" diyerek yola çıktığını vurguladı. Uygun, “TOÇEV'in, 20. yılına geldiğinde, daha fazla çocuğa ulaşabilmek ve daha çok sivil toplum örgütüyle bir araya gelmek adına bir 'öğrenim merkezi' hayali vardı. Bu umudumuza, bu hayalimize bir tuğla atacağız bu gece" dedi.

Reklam
Reklam

TOÇEV gönüllüsü Erol Evgin'in şarkılarıyla ve sunumuyla renklenen gecede, Gökçe, İrem Derici, Murat Evgin, Öykü Gürman, Soner Olgun ve Suzan Kardeş de sevilen parçalarını seslendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz