Toçoğlu, "bu Topraklar Bize Emanet"

Sakarya Ferizli’de düzenlenen kahvaltı programında Ferizli muhtarları ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki...

Sakarya Ferizli’de düzenlenen kahvaltı programında Ferizli muhtarları ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Biz erken veya geç her türlü seçime hazırız. Bu anlamda bir sıkıntımız ve endişemiz yok. Kaynaklarımızın doğru harcanması ve geleceği düşünmemiz lazım. Bu topraklar bizim değil, bize emanet. Çok daha güzel, çok daha yaşanabilir şehir için su, kanalizasyon ve ulaşım gibi ağır ve önemli yatırımların tek elden yürütülmesi lazım” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Zeki Toçoğlu Ferizli’de düzenlenen kahvaltı programında Ferizli muhtarları ile buluştu, onların talep ve düşüncelerini dinledi. Kahvaltı programına Başkan Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Cemil Sağlam ve meclis üyeleri de katıldı.

Reklam
Reklam

Kahvaltı programında ilk olarak konuşan Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, istişare ortamının önemine dikkat çekerek, “İstişarelerden güzel hizmetler doğar. İstişare ortamını önemsiyoruz. Ferizli’de hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Sayın Başkanımız Zeki Toçoğlu’na hoş geldiniz diyor, ilçemize ve şehrimize yaptığı önemli yatırımlarından dolayı da kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtarların sorularını cevaplayan ve düşüncelerini paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bilgilendirme ve durum değerlendirmesi toplantılarının önemli olduğunu kaydetti. Başkan Toçoğlu, “Dünya’nın her yerinde muhalefet erken seçim isterken bizim muhalefetimiz erken seçimden kaçıyor. Anlamak mümkün değil. Biz erken veya geç her türlü seçime hazırız. Bu anlamda bir sıkıntımız ve endişemiz yok. Bizler bilgilendirme toplantılarını önemsiyor ve şehrimizin her kesiminden vatandaşlarımızla buluşarak onların düşüncelerini alıyoruz” diye konuştu.

Yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili bazı bilgiler veren ve soruları cevaplayan Başkan Zeki Toçoğlu orman köyleri hakkındaki sorulara cevap verdi. Toçoğlu, “Orman Köylerinin hakları yeni yasa ile korunuyor. Orman Köyleri mahalle olacak ama hakları korunacak” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediye Başkanı son olarak şunları kaydetti, “Kaynaklarımızın doğru harcanması ve geleceği düşünmemiz lazım. Bu topraklar bizim değil, bize emanet. İmar bütünlüğü sağlansın ve kaynaklarımız boşa harcanmasın diye düşünülerek bu tür düzenlemeler gerçekleştiriliyor. Çok daha güzel, çok daha yaşanabilir şehir için su, kanalizasyon ve ulaşım gibi ağır ve önemli yatırımların tek elden yürütülmesi lazım. Bu önemli yatırımlar imkanla yapılır. Bizler imkanlarımız ölçüsünde şehrimizin her noktasına hizmet götürmek için büyük bir gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: