Toçoğlu’ndan Ulaşım İçin Sevindiren Haber

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, satın aldığı 4’ü körüklü 24 yeni otobüsü teslim alıyor. Başkan Zeki Toçoğlu,...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, satın aldığı 4’ü körüklü 24 yeni otobüsü teslim alıyor. Başkan Zeki Toçoğlu, “Yeni otobüslerimizi 18 Temmuz Çarşamba günü saat 20.30’da Kentpark’ta teslim alacağız. Otobüsler Ramazan ayında vatandaşımızın hizmetine sunulacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araç filosunu sürekli güçlendiriyor. Başkan Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada daha önce ulaşım filosuna 36 yeni otobüs kazandırdıklarını belirterek, “Şehrimizin ulaşım sorunlarına geniş kapsamlı çözümler getirmek için 2023 projeksiyonuyla durmadan projeler üretiyor, çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda toplu taşıma araç filomuzu 2’si körüklü 36 yeni otobüsle güçlendirmiştik. Bu yıl ise 4’ü körüklü 24 yeni otobüs daha aldık. Şimdi de satın aldığımız otobüslerimizi teslim alıyoruz. Yeni otobüslerle, vatandaşımızın ulaşımı çok daha rahat ve konforlu hale gelecek” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Otobüslerin Ramazan ayında Sakaryalıların hizmetine sunulacağının müjdesini veren Başkan Zeki Toçoğlu, yeni otobüsler hakkında bilgiler de verdi. Yeni otobüslerin son derece modern olduğunun altını çizen Başkan Toçoğlu, “Araç filomuza kazandırdığımız otobüsler, kolay yolcu iniş-biniş avantajı ile hareket engelli, yaşlı ve çocuklu yolculara güvenli ve konforlu seyahat imkânı sağlıyor.” dedi. Başkan Zeki Toçoğlu ayrıca, “4’ü körüklü 24 yeni otobüsümüzü 18 Temmuz Çarşamba günü saat 20.30’da Kentpark’ta teslim alacağız. Teslim törenimize vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ramazan ayında vatandaşımızın hizmetine sunacağımız yeni otobüslerimiz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: