TO'dan "İhracata İlk Adım Programı"

Gebze Ticaret Odası (GTO) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) işbirliğiyle ihracatı destekleme ve geliştirmek amacıyla "İhracata İlk Adım Programı" (İİAP)

Gebze Ticaret Odası (GTO) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) işbirliğiyle ihracatı destekleme ve geliştirmek amacıyla "İhracata İlk Adım Programı" (İİAP) danışmanlık hizmeti verilecek.

GTO'dan yapılan açıklamada, söz konusu programın, yoğun rekabeti beraberinde getiren küreselleşme sürecinde, KOBİ'lerin ayakta kalabilmelerine yardımcı olmak amacıyla geliştirildiği, KOBİ'lerin uluslararası pazarlara açılarak, düzenli birer ihracatçı haline gelmelerinin hedeflendiği bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Reklam
Reklam

"Konunun uzmanı profesyonel danışmanlarca, seçilen KOBİ'lere ihracat pazarlaması ve planlaması konusunda 4 ay boyunca toplam 30 saatlik birebir danışmanlık hizmeti verilecek. İhracata İlk Adım Programı'ndan yararlanacak firmaların belirlenmesi için başvuruda bulunan tüm firmalar ilk olarak, Oda Üyesi, Üretici, Daha önce hiç veya düzenli ihracat yapmamış, Çalışan sayısı 5-150 olan, İngilizce bilen en az 1 personeli bulunma kriterleri dikkate alınarak katılım formları üzerinden değerlendirilecektir"

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz