Togem'in 366. Anasınıfı Alaşehir'de Açıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından Türkiye...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından Türkiye genelinde başlatılan "Anasınıfsız Okul Kalmasın" kampanyası kapsamında, Alaşehir Hacı Kelepir İlkokulu'na kazandırılan anasınıfının açılışı yapıldı.

Açılışa Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ile kalabalık bir davetli topluluğu ve vatandaşlar katıldı. Kampanya kapsamında MNG Kargo tarafından 200 bin lira harcanarak yaptırılan anasıfının, iç dekorasyonu ile araç ve gereçleri de aynı firma tarafından sağlandı. Açılışta konuşan TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, "Amacımız, geleceğimiz olan çocuklarımızın küçük yaşlardan başlayarak eğitim öğretime hazırlanmasını sağlamak.Bu kapsamda hedefimiz 500 anasınıfı açmak. Bugün MNG tarafından yaptırılan 366. anasıfımızın açılışını yapıyoruz. Yardımseverleri bu tür yatırımlara davet ediyoruz. Örnek bir yatırım yapan MNG Kargo sahibi Mehmet Nazif Günel’e de teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Eğitimin herkesin milli görevi olduğunu vurgulayan Vali Daşöz de, "Çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirisek, geleceğimiz o kadar iyi olacaktır. Çocukları iyi yetişen bir ülkenin geleceği de parlak olur. Eğitime yapılabilecek yatırımın sınırı yoktur. Bu nedenle, yardımseverlerimizin eğitim içinde yer almaları ve bu alanlara yatırım yapmaları gerekir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesildi ve anasınıfı hizmete sunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz