Tokat Goü'de İleri Yaşam Desteği Kursu

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Tokat İl Sağlık Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “İleri Yaşam Desteği Kursu” sertifika...

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Tokat İl Sağlık Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “İleri Yaşam Desteği Kursu” sertifika töreni ile sona erdi.

GOÜ Tıp Fakültesi'nde yapılan sertifika dağıtım programına Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, GOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şemsettin Şahin, İl Sağlık Müdürü Dr. Sadettin Yazı, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. İleri Yaşam Desteği Kursu Modül Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Murat Ayan’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından, kursa katılan hekimlere sertifikaları takdim edildi. Hekimler bu tür kursların daha sık yapılmasını arzu ettiklerini ifade ederek, gelişen teknoloji ve yeniliklere yönelik güncellemelerin yapılmasının önemini vurguladı. Rektör Şahin ise Tokat’ın bu tür kursları veren 10. il olduğuna dikkat çekerek, bunların hekimlere ve vatandaşlara artı değer olarak yansıyacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Sertifika programı sonunda Tokat Sağlık İl Müdürü Dr. Sadettin Yazı, İleri Yaşam Desteği Kursu'nu düzenlemesi dolayısıyla Rektör Şahin ile Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şemsettin Şahin’e birer plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: