Tokat-niksar Karayolu İhaleye Çıkacak

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, Tokat-Niksar karayolu etabının proje çalışmaları tamamlandığını ihale hazırlıklarının...

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, Tokat-Niksar karayolu etabının proje çalışmaları tamamlandığını ihale hazırlıklarının sürdüğünü söyledi.

Karayolları Samsun Bölge Müdürlüğü'ne atanan Arif Çobanoğlu’na “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan AK Parti Niksar İlçe Başkanı Yıldız, açıklamalarda bulundu. Ziyarette Tokat-Niksar karayoluyla ilgili konularını ele alındığını ifade eden Başkan Yıldız, “Özellikle Ordu-Tokat duble yolu olarak bilinen Ünye-Akkuş-Niksar-Tokat yolunun ihale hazırlıkları konusunda bilgiler aldık. Söz konusu yol projelendirilmesi ve yapım kalitesi bakımından yüksek standartta bir yol olacak. Sıcak asfalt kaplama yapılacak yolun, özellikle, Ünye, Akkuş, Niksar arasındaki engebeli arazilerden geçişlerinde, köprüler, viyadükler ve tüneller yer alacak. 3 etapta ihale edilecek yolla ilgili hazırlık çalışmaları devam ediyor. Niksar-Tokat etabının proje çalışmaları tamamlandı. İhale hazırlıkları sürüyor. Bölge Müdürümüz konuyu hassasiyetle takip ediyor. En kısa sürede ihaleye çıkılmasını bekliyoruz. İhale sürecinde bir gecikme söz konusu değil. Yola verilen değer ve standardının yüksek oluşu, maliyetinin de fazla olması daha titiz çalışmayı gerektiriyor. Bizler için önemli olan, Ordu-Tokat duble yolunun, Karadeniz Sahil Yolu gibi örnek bir yol olmasıdır” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Yıldız ayrıca, Karayolları ziyaretinden sonra DSİ Samsun Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yetkililerden DSİ’nin Niksar’da yürüttüğü ve planladığı projeler hakkında bilgi aldıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: