Tokat-sivas Karayolunda Asfalt Çalışması

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, şehrin uzun yıllardan beri sıkıntılardan bir tanesi kaliteli yol olduğuna...

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, şehrin uzun yıllardan beri sıkıntılardan bir tanesi kaliteli yol olduğuna dikkat çekerek, “Bölünmüş yollarda asfalt çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Tokat Belediyesi olarak yapılan çalışmaları Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı ve Fen İşleri Müdürü Gürcan Altunkara ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Çiçek, kent merkezinde altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda düzenleme çalışmaları yaptıklarını kaydetti. Ticari hareketliliğin yoğun olduğu yerlerde bu tür çalışmalara devam edeceğini belirten Başkan Çiçek, “Şu ana kuyumcular çarşısında böyle bir çalışmamız var. Burası bittikten sonra inşallah Sulu sokak’a geçeceğiz. Benzer çalışmaları orada da yapacağız. Niyetimiz alt yapı çalışmaları bitmiş caddelerimizde bu çalışmaları yapmak. Halkımızda niye bugüne kadar bu çalışmalar yapılmıyordu? diye merak ediyordu. Bu caddenin doğalgaz tesisatı bitti ve altyapısı da yenilendi. Meydan Camii civarında mini bir kavşak ve kaldırım çalışmalarımız var. Meydan projesi kapsamı dışında kalan kaldırımlarda ve yollarda çalışmalar yapacağız. İlerleyen zamanlarda ana caddeden meydana gelen yolda hem kaldırım hem asfalt çalışmamız olacak. Meydan projemizin de belediye olarak hala arkasındayız. Esnafımızın da bu işe sıcak baktığı bir zamanda yapacağız. Şuanda proje sahasının içerisinde düzenlemeler yapıyoruz. Birkaç güne kadar arkadaşlarımız bitirmiş olacak. Güzel düzenlemeler yapmış olacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Tokat-Sivas karayolunda yapılan yol çalışmalarını inceleyen Başkan Çiçek, Karayolları ile yaptıkları protokol çerçevesinde SGK İl Müdürlüğü ile Fatih Cami arasındaki yolda çalışmaların devam ettiğini söyledi. Doğalgaz sistemine geçen asfalt plenti ile kısa sürede yolda asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını belirten Başkan Çiçek, “Şehrimizin uzun yıllardan beri sıkıntılardan bir tanesi kaliteli yol. Buda maalesef bizim temel sorunumuzdu. Buna ilişkin kurduğumuz asfalt plenti ile çalışma yapıyoruz. Ana arter olarak şehrimizde ciddi sıkıntılar var. Bunlardan birisi de bu bölge idi. Bölünmüş yollarda asfalt çalışmalarımız devam edecek. Asfalt ve mıcır stoklarımızda sıkıntı yok. Birde asfalt serme makinesi alımı gerçekleşti. Yakında belediyemize teslimatı yapılacak. Bununla birlikte kamyon ve asfalt silindiri aldık. Her geçen gün belediyemizin ağırlıklı olarak asfaltla ilgili tesisleri kapsamında ciddi çalışmalar yaptık. Nasip olursa yaz boyu bu çalışmalar devam edecek” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan Çiçek, ayrıca Çevre Yolunda asfalt serme çalışmalarının başladığını Ramazan ayına kadar yolun tek yönlü olarak tamamlanmış olacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: