Tokat Ticaret Borsası Başkanı Çeltek:-"Et Balı Kurumu Tokat'ta Faaliyet Gösterdiğizaman Hayvancılık Ayağa Kalkacaktır"

Tokat Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Çeltek, "Et Balı Kurumu Tokat'ta faaliyet gösterdiği zaman hayvancılık ayağa kalkacaktır" dedi.

Tokat Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Çeltek, "Et Balı Kurumu Tokat'ta faaliyet gösterdiği zaman hayvancılık ayağa kalkacaktır" dedi.

Çeltek, oda binasında düzenlediği basın toplantısında, Et ve Balık Kurumunun açılması için çalışmalara başladıklarını belirterek, "Tokat'ta Et ve Balık Kurumunun açılması için çalışmalarımız devam ediyor. Eğer ki Tokat'a Et Balık Kurumunu getirebilirsek ve Et Balık Kurumu amacı doğrultusunda çalışırsa et fiyatlarındaki sıkıntıların hiçbiri yaşanmaz" diye konuştu.

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen ile Ek ve Balık Kurumun açılması konusunda konuşacaklarını ve ondan destek isteyeceklerini kaydeden Çeltek, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Et Balık Kurumu Tokat'ta faaliyet gösterdiği zaman hayvancılık ayağa kalkacaktır. Biz Tokat Ticaret Borsası olarak bir çalışma başlattık. Çalışanlarımız geçen ay Yozgat'ta ki bir Et Balık Kurumunun nasıl faaliyete geçtiğini yerinde incelmeye gitti. Sayın Valimiz ile görüşüp onun önderliğinde Et ve Balık Kurumunun Tokat'ta açılması çalışmalarına biraz daha hız kazandıracağız."

Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: