Tokat Ülkü Ocağı'nda görev değişimi

Tokat Ülkü Ocakları Başkanı Hayati Ateş, görevini Onur Çalışkan'a devretti.

3 yıldır Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini sürdüren Hayati Ateş, yapılan devir teslim töreninden sonra, bayrağı yeni başkan Onur Çalışkan'a teslim etti.

Tokat Ülkü Ocakları binasında düzenlenen törene, MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, Merkez İlçe Başkanı Cengiz Han, Ocak eski Başkanı Cahit Açıkkapı ve MHP İl Genel Meclis Üyesi Özdemir Kal katıldı.

Hayati Ateş yaptığı konuşmada, "3 yıllık vazifem sırasında bu onurlu görevde bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin" dedi.

Reklam
Reklam

Onur Çalışkan ise yaptığı açıklamada, "Gönlünü bu davaya adamış, Ülkücülüğü tebliğ noktasında her türlü fedakarlığı yapan tüm camiamıza saygılarımı sunuyorum. Emanet aldığımız bu bayrağın ne kadar kıymetli ve ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu davanın yükünü emin olun ki hissediyoruz. Elimizin, yüreğimizin döndüğü kadar bu davaya hizmet etmeye çalışacağız" diye konuştu.

Son olarak söz alan İl Başkanı Murat Polat da, "Burada bir bayram havasında devir teslim töreni yapılıyor. Bizim teşkilatlarımız haricinde hiçbir yerde buna rastlamak mümkün değildir. Örnek alınacak bir çok güzel şey bizim teşkilatlarımızda bulunmaktadır" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz