Tokat Valisi Yılmaz, Basın Mensuplarıyla Iftarda Bir Araya Geldi

Valiler kararnamesiyle Tokat'tan Kayseri'ye atanan Vali Şerif Yılmaz, kentteki basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Valiler kararnamesiyle Tokat'tan Kayseri'ye atanan Vali Şerif Yılmaz, kentteki basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Yılmaz, İl Özel İdaresi bahçesindeki iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, yaklaşık 3 yıldır görev yaptığı Tokat'ta basın mensuplarıyla gece gündüz diyalog içinde olduğunu söyledi.

Basın mensuplarının bilgi alamamaktan kaynaklanan sıkıntılar yaşadığını anlatan Yılmaz, amacının Tokat ile ilgili yanlış veya gerçeği yansıtmayan bir haberin verilmesini önlemek olduğunu ifade etti.

Tokat'ta yaşayan insanların menfaati neyi gerektiriyorsa onu yapmaya çalıştığını vurgulayan Yılmaz, "Ekseriyet bizden memnun olmuştur. Memnun olamayanlar hatta olmaması gerekenler olmuştur. Çünkü ben devletin parasını ve itibarını korumaya çalıştım. Bundan rahatsız olanlar oldu. Onu da biliyorum. Ama bu görevler gelip geçici, bunun hesabını herkes verecek. Ben gönül rahatlığıyla öbür tarafta bunun hesabını verebileceğimi ümit ediyorum. O nedenle gönül rahatlığıyla Tokat'tan ayrılıyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yılmaz, yemeğin ardından basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: