Tokatlı Şehit Evin Tek Oğluydu

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki hain saldırıda şehit olan 10 askerden biri olan Tokatlı er Uğur Sağdıç,...

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki hain saldırıda şehit olan 10 askerden biri olan Tokatlı er Uğur Sağdıç, evin tek oğluydu.

Tokat’ın Turhal ilçesinde amcası Serdar Sağdıç ile yaşayan 20 yaşındaki Uğur Sağdıç, 7 aylık askerdi. Beytüşşebap’taki saldırıda şehit olan Serdar Sağdıç’ın acı haberi Turhal ilçesindeki yaşadığı amcasının evine ateş düşürdü. Acı haber yetkililer tarafından amcaya verildi. Aldığı acı haberle adeta yıkılan amca Serdar ve eşi Fatma Sağdıç, yetkililer ve yakınları tarafından teselli edilmeye çalıştı. Fenalık geçiren amca ve eşine sağlık görevlileri müdahale etti.

Reklam
Reklam

Amcası ile birlikte hurdacılık işi yapan Uğur Sağdıç’ın evin tek erkek çocuğu olduğu öğrenildi. Uğur Sağdıç’ın şehit düştüğü yerde babasının da askerliğini yaparken yaralandığı ortaya çıktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: