Tokatlılar Derneği’nden Başkan Tuna’ya Plaket

Sincan Belediyesi Başkanı Mustafa Tuna Tokatlılar ile Geleneksel Keşkek Gecesi’nde bir araya geldi. Yaklaşık 2...

Sincan Belediyesi Başkanı Mustafa Tuna Tokatlılar ile Geleneksel Keşkek Gecesi’nde bir araya geldi. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı gecede Tokatlılar Başkan Tuna’ya Sincan’a yaptığı hizmetlerden dolayı üstün hizmet plaketi verdi.

Ankara Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, göreve geldiği günden bu yana vatandaşla istişaresini sürdürüyor. Düzenli olarak sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyen çözüm üretmeye çalışan Başkan Tuna, Tokatlıları Geleneksel Keşkek Gecesi’nde yalnız bırakmadı. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı gecede Tokat’ın yöresel damak tadı olan Keşkek ikram edildi. Yöresel yemek keşkek ile doyan Tokatlılar, memleket türküleriyle de hoşça vakit geçirdi.

Reklam
Reklam

Sincan için yaptığı çalışmalar ve hizmetler ile geçtiğimiz aylarda yapılan bir ankette Ankara’nın en başarılı Belediye Başkanı seçilen Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya katıldığı keşkek gecesinde de üstün hizmet plaketi takdim edildi. Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın Sincan’a hizmetlerinin üstün hizmet ödülüne layık olduğunu ifade eden Tokatlılar Dernek Başkanı Hakan Erdem, bu yıl ödülü Başkan Tuna’ya verdiklerini söyledi.

Geleneksel Keşkek Gecesi’nde konuşan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Geleneklerimiz bizleri bir araya getiren en önemli değerlerdir. Kültürel renklerimizle birlikle çeşitlenen ve güzelleşen bir toplumuz… Tokatlılar Derneği’ne bu güzel günü düzenledikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: