Tokatspor-Galatasaray Maçına Doğru

 Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda yarın oynanacak Tokatspor-Galatasaray maçı öncesinde, Tokat'ta bir giyim mağazasının hazırlattığı, iki takımın isminin yazılı olduğu atkılar yoğun talep gördü.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda yarın oynanacak Tokatspor-Galatasaray maçı öncesinde, Tokat'ta bir giyim mağazasının hazırlattığı, iki takımın isminin yazılı olduğu atkılar yoğun talep gördü. Yeraltı Çarşısında atkıların satıldığı giyim mağazasında çalışan Fatih Doğruer, yaptığı açıklamada, Tokatspor'un yarınki maçtan galip ayrılmasını istediklerini belirterek, karşılaşmanın centilmence geçmesini diledi. Maça özel bin atkı hazırlattıklarını ifade eden Doğruer, "Atkılar bayağı talep gördü. Yurt dışına falan gönderdim. Bir tane kaldı, onu da birine vereceğiz. Atkısının tanesini 15 liradan sattım" dedi. Bu arada, Tokat Valiliği önünde toplanan bir grup taraftar, Tokatspor lehine tezahürat yaptı. Taraftarlar, daha sonra valilik önünden ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: